Solinso heeft de mooiste oplossingen voor zonnepanelen

Solinso heeft de mooiste oplossingen voor zonnepanelen

2 November 2022 Off By Chanel

Zonnepanelen zijn de toekomst. Wanneer ieder huis voorzien is van zonnepanelen is dat erg goed nieuws voor het milieu. Er hoeft dan minder naar gas geboord te worden en ook de kolencentrales kunnen een flinke stap terug doen. Zonnepanelen zijn, over het algemeen, vrij snel terug te verdienen. Maar er is ook een nadeel: die dingen zijn zo lelijk. Natuurlijk woon jij in je huis en zit je niet tegen je eigen zonnepanelen aan te kijken, maar toch. Je kunt beter kiezen voor de oplossingen die Solinso te bieden heeft. Solinso maakt zonnepanelen die direct dienen als dakpannen. Je ziet dan alleen als je heel goed kijkt dat het dak voor een (groot) deel bestaat uit zonnepanelen.

Solinso is er vooral voor nieuwbouw

Solinso is er vooral voor nieuwbouw, maar ook bestaande huizen waarvan het dak moet worden vervangen kunnen gebruik maken van deze mooie oplossingen. Dankzij de BTW zonnepanelen nieuwbouw hebben particulieren er nu nog veel voordeel van. Het is dus ook slim om niet al te lang te wachten met het laten plaatsen van zonnepanelen al dan niet in de vorm van mooie dakpannen. Je kunt bij Solinso kiezen uit verschillende soorten pannen, allemaal even mooi én even goed te integreren met de dakpannen met zonnepanelen.

Waarom niet tussen de bestaande pannen op het dak?

De bestaande pannen zijn, over het algemeen, rond of afgerond. Maar de platte pannen van Solinso zorgen ervoor dat de zonnepannen goed passen. Ze vallen dan mooi in elkaar en dat zorgt weer voor een schitterende afwerking. De bestaande pannen zullen nooit voor zo'n mooi resultaat zorgen. Daarbij past het dus simpelweg niet. Je kunt daarom maar beter kiezen voor een compleet nieuw dak. Dat is sowieso mooi en dan kun je ook nog eens een groot deel van deze dakbedekking terugverdienen.

Duurzaam is de toekomst

We willen allemaal zo min mogelijk betalen aan de energierekening. Maar dat valt momenteel niet mee. Je kunt dan, en dat is een aanrader, kiezen voor de mooie oplossingen van Solino, maar je kunt nog veel meer doen om je huis duurzamer te maken. Kies voor goede isolati. Niet alleen onder je dak, maar ook de muren en de kruipruimte kunnen goed geïsoleerd worden. Dan zijn er dan nog de ramen. Dat zijn, vaak, grote oppervlakken. Kies voor dubbel of zelfs triple glas en zorg ervoor dat minder warmte verloren gaat via ramen. Doe het licht uit in kamers waar je niet bent en douche een stuk korter. Al deze zaken kunnen al zorgen voor minder verbruik van energie.