Flessen Laten Bedrukken voor een Gedenkwaardig Jubileum

Flessen Laten Bedrukken voor een Gedenkwaardig Jubileum

12 October 2023 Off By Chanel

Stel je voor: het is een prachtige avond, en je zit omringd door je gewaardeerde teamleden en partners, klaar om een glas te heffen op een ongelooflijke mijlpaal. Je bedrijf viert zijn 25-jarig jubileum, en dat is iets om trots op te zijn! Hoe maak je deze viering nog specialer en gedenkwaardiger? Het antwoord is eenvoudig: gepersonaliseerde flessen met jouw bedrijfslogo of een speciale boodschap.

Waarom Gepersonaliseerde Flessen?

Laten we eerlijk zijn, een 25-jarig jubileum is geen alledaagse gebeurtenis, en dat verdient een bijzondere viering. Gepersonaliseerde flessen, of het nu champagne, wijn of bier is, voegen een persoonlijke en feestelijke touch toe aan je jubileumviering. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen om je jubileumflessen te laten bedrukken:

 1. Herinnering aan het Mijlpaaljaar: Gepersonaliseerde flessen zijn tastbare herinneringen aan je bedrijfsprestaties. Elke keer dat iemand de fles opent, wordt hij herinnerd aan het belangrijke moment.

 2. Professionele Uitstraling: Gepersonaliseerde flessen geven je jubileumviering een professionele uitstraling. Ze laten zien dat je aandacht besteedt aan de details en dat je trots bent op je bedrijfserfenis.

 3. Unieke Viering: Het maakt je jubileumviering uniek en gedenkwaardig. Gasten zullen onder de indruk zijn van de zorg en aandacht die je hebt besteed aan het selecteren van de perfecte flessen.

 4. Marketingkans: Je kunt deze flessen ook gebruiken als marketinginstrument. Je bedrijfslogo op een fles is een subtiele manier om je merk te promoten.

Welk Soort Flessen Te Kiezen?

De keuze voor het type fles hangt af van de aard van je jubileumviering en je doelgroep. Hier zijn enkele ideeën:

 • Champagne: Voor een stijlvolle en formele viering is champagne altijd een goede keuze. Je kunt de flessen laten bedrukken met je bedrijfslogo, de jubileumdatum en een korte boodschap.

 • Wijn: Als je een breder publiek wilt bereiken, zijn gepersonaliseerde wijnflessen een uitstekende keuze. Je kunt kiezen uit rode, witte of rosé wijn, afhankelijk van je voorkeur.

 • Bier: Voor een meer informele viering is gepersonaliseerd bier een leuke optie. Je kunt zelfs je eigen bier laten brouwen en labels met je bedrijfslogo erop laten plaatsen.

Hoe Te Bestellen?

Het proces van het bestellen van gepersonaliseerde flessen is eenvoudig en leuk. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

 1. Selecteer het Type Fles: Kies het type fles dat het beste bij je jubileum past.

 2. Ontwerp je Label: Werk samen met een grafisch ontwerper om een uniek label te maken dat je bedrijfslogo, jubileumdatum en eventueel een speciale boodschap bevat.

 3. Plaats je Bestelling: Neem contact op met een leverancier die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde flessen en plaats je bestelling.

 4. Levering en Distributie: Zorg ervoor dat je de flessen ruim op tijd ontvangt voor je jubileumviering. Overweeg ook hoe je ze aan je gasten wilt distribueren.

Een Toast Op de Toekomst

Een 25-jarig jubileum bedrijf is een prachtige mijlpaal in de zakelijke wereld, en het verdient een viering die net zo uniek en speciaal is als de reis die je bedrijf heeft afgelegd. Gepersonaliseerde flessen zoals gepersonaliseerd bier, voegen een persoonlijk tintje toe aan je viering en zorgen ervoor dat de herinnering aan deze speciale dag nog jarenlang zal voortleven. Dus, laten we een toast uitbrengen op het verleden en een positieve kijk op de toekomst, terwijl we genieten van een glas champagne, wijn of bier, met jouw bedrijfsnaam erop! Proost op nog eens 25 jaar van succes!